Καλώς ήλθατε

– στην ιδανική επιλογή διαμονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Συνδυάζοντας διαχρονική χάρη και ανέμελη πολυτέλεια, το Modernist στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό διατηρητέο κτίριο του 1920, το οποίο ανακαινίστηκε ακολουθώντας μια λιτή αλλά ταυτόχρονα κομψή αισθητική που κινείται μεταξύ art deco και δανέζικου design, με σχεδιαστικές αναφορές στα μέσα του 20ου αιώνα. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί τον ιδανικό σταθμό για τους λάτρεις των ταξιδιών που ξέρουν να ζουν την κάθε στιγμή. Εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα και συχνά μοναχικοί, ζητούν απόλυτη άνεση, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την καθημερινότητα του τόπου που επισκέπτονται, και απαιτούν άκρως επαγγελματικές αλλά ταυτόχρονα ανεπιτήδευτες υπηρεσίες: το Modernist προσφέρει όλα όσα χρειάζονται.

Διαμονή

feel good

Βλέπουμε τα δωμάτιά μας σαν σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Η ήπια αλλά κομψή διακόσμηση τους, σε συνδυασμό με ρετρό στοιχεία, τους προσδίδουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, τα δωμάτια διατίθενται σε διαστάσεις S, M, L και XL, καθένα με ξεχωριστές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και με μια αρμονία που πηγάζει από τα ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα και τον φωτισμό. Διαφοροποιούνται μόνο ως προς τα επιπλωμένα μπαλκόνια, που ποικίλουν σε μέγεθος και θέα.

Εμπειρία

our way

Τα πάντα στο Modernist σχετίζονται με τη χαλάρωση στις «κλεμμένες» στιγμές της καθημερινότητας: να απολαμβάνει κανείς φρεσκοσιδερωμένα, βαμβακερά σεντόνια· παρατηρεί τα παιχνιδίσματα του φωτός καθώς φιλτράρεται μέσα από τις κουρτίνες· να εμπλουτίζει τις αγαπημένες του μουσικές playlist με τις επιλογές των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών, μέσα από τα Bluetooth ηχεία. Και φυσικά όλα αυτά με μια φυσική αρμονία και λογική: σαν να φοράς ένα κοστούμι ειδικά ραμμένο στα μέτρα σου, το οποίο όμως δεν χρειάστηκε να προβάρεις ούτε μια φορά.

Οδηγός πόλης

Thessaloniki

Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τον γεμίσετε με εμπειρίες. Απλά ρωτήστε στη ρεσεψιόν για οδηγίες, κρατήσεις ή άλλες συμβουλές. Χάρη στο λαμπρό παρελθόν της, η Θεσσαλονίκη διαθέτει πλήθος από μοναδικά αξιοθέατα, ενώ η κουζίνα της είναι γνωστή ανά την Ελλάδα για την ποιότητα και την ποικιλία της.