Συνεργάτες

Όντας συνεργατικοί εκ φύσεως, η σύμπραξή μας με την τοπική δημιουργική κοινότητα τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα. Από τα ειδικά προϊόντα περιποίησης μπάνιου και τον σχεδιασμό των χώρων μας, έως τις όμορφες ενδυμασίες του προσωπικού μας, έχουμε καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να χρησιμοποιούμε αντικείμενα που παράγονται από μερικούς από τους κορυφαίους και πιο δραστήριους δημιουργούς της Θεσσαλονίκης.

Ergon Foods

Μέσω των ξεχωριστών παντοπωλείων της, η ERGON προμηθεύει τους καταναλωτές με υψηλής ποιότητας προϊόντα, από μικρούς, ανεξάρτητους παραγωγούς, σε συνδυασμό με κουζίνα υψηλού επιπέδου, που προσφέρει μια πεντανόστιμη μοντέρνα εκδοχή παραδοσιακών ελληνικών πιάτων.

Physis Laboratory

Πρόκειται για ένα φαρμακείο και εργαστήριο 3ης γενιάς, που αποτελεί ταυτόχρονα και εξαιρετικό παράδειγμα μιας επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης. Πιστό στο – δανεισμένο από την Αρχαία Ελλάδα – όνομά του, το Physis Laboratory είναι συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας στα φυσικά προϊόντα, και με μεγάλη μας χαρά τα επιλέξαμε για τη δική μας σειρά ειδών προσωπικής υγιεινής.

AMMA Garments

Το brand AMMA ως πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό των συλλογών χρησιμοποιεί την σύγχρονη παγκοσμιότητα των πολιτισμών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και καθαρές γραμμές που δημιουργούν ένα αποτέλεσμα απλό και κομψό – όπως άλλωστε και το Modernist.

FORMrelated

Οι FORMrelated αποτελούν ένα δημιουργικό γραφείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε από τους αρχιτέκτονες Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη και Ελένη Παπαευαγγέλου το 2011. Δραστηριοποιούνται στην αρχιτεκτονική κτιρίων και εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας μοναδικά περιβάλλοντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών, όπως των εαυτών μας.

Post-Spectacular Office

Πρόκειται για το δημιουργικό γραφείο που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό της εταιρικής μας ταυτότητας. Συνδυάζοντας το ευρύ υπόβαθρό τους στα πεδία της αρχιτεκτονικής, εκθέσεων, γραφιστικής αλλά και έρευνας, οι Post-Spectacular Office δημιουργούν στοχεύοντας τόσο τη φόρμα όσο και το περιεχόμενο.

Κυριάκος Γαλένιος

Ο Κυριάκος, ένας ταλαντούχος νέος συγγραφέας και ταυτόχρονα πεπειραμένος πωλητής των βιβλιοπωλείων IANOS, επέλεξε επιμελώς τα βιβλία που θα βρείτε στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του Modernist.

Γιώργος Βαβάτσης

Ο Γιώργος Βαβάτσης είναι ένας καταξιωμένος κεραμίστας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργεί αντικείμενα από πηλούς stoneware ή πορσελάνη, όπως η ειδική σειρά που θα συναντήσετε στους χώρους του Modernist.