Υπηρεσίες

Δώσαμε μεγάλη προσοχή σε όλα όσα μπορεί να χρειάζεστε και να επιθυμείτε κατά τη παραμονή σας στο Modernist, δημιουργώντας έναν χώρο που θα κάνει τη διαμονή σας όσο πιο εύκολη και ευχάριστη γίνεται.

Πρωινό

Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 07.30 – 10.30 στην βεράντα του τελευταίου ορόφου, με το μενού να περιλαμβάνει ένα πλούσιο μπουφέ, αποτελούμενο από βιολογικές και χορταστικές επιλογές, καθώς και φρέσκους χυμούς και αυγά που προετοιμάζονται κατά παραγγελία από τον σεφ μας, σε κουζίνα ανοιχτού τύπου.

Υποδοχή πελατών 24/7

Το τμήμα υποδοχής είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, για κάθε πληροφορία ή υπηρεσία χρειάζεστε.

Στάθμευση

Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς ειδικές εκπτωτικές τιμές για στάθμευση όλο το 24ωρο σε ασφαλείς ιδιωτικές εγκαταστάσεις, λίγα λεπτά από το Modernist. Ζητήστε το ειδικό κουπόνι από τη ρεσεψιόν.

Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο

Προγραμματίστε τη μεταφορά σας από/προς το αεροδρόμιο μέσω του προτεινόμενου συνεργάτη μας Welcome Pickups για την πιο αξιόπιστη, άνετη και χαλαρωτική διαδρομή στην πόλη.

Κάντε κράτηση τώρα

Μασάζ

Στους επισκέπτες που διαμένουν στα δωμάτια XL προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα μασάζ σε ειδικά κρεβάτια εντός του δωματίου κατόπιν ραντεβού, ενώ στους υπόλοιπους επισκέπτες του Modernist δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από υπηρεσίες περιποίησης στο γειτονικό Idolo salon, σε ειδικές εκπτωτικές τιμές.

Γυμναστήριο

Μείνετε σε «φόρμα» κατά την παραμονή σας στο Modernist χρησιμοποιώντας το κοντινό γυμναστήριο, ανοιχτό από τις 07.00-23.00, που προσφέρει ομαδικά προγράμματα και όργανα γυμναστικής σε ειδικές τιμές.

Φύλαξη αποσκευών

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τις αποσκευές αν η πτήση σας είναι αργά μέσα στη μέρα. Μετά χαράς θα τις αποθηκεύσουμε εμείς και θα σας προτείνουμε τρόπους για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις εναπομένουσες ώρες σας στη Θεσσαλονίκη.

Early check-in

Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας υποδεχτούμε ακόμα και όταν η άφιξή σας γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο, συναρτήσει πάντα της διαθεσιμότητας των κλινών μας.

Late check-out

Προσπαθούμε πάντα να σας εξυπηρετούμε σε αργοπορημένες αναχωρήσεις, όταν αυτό είναι δυνατό και πάντα συναρτήσει της διαθεσιμότητας των κλινών μας ή με ένα μικρό κόστος επιβάρυνσης κατά τη διάρκεια υψηλής πληρότητας, που απαιτεί υπηρεσίες καθαριότητας εκτός ωραρίου.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Απολαύστε την ευκολία που σας παρέχουν οι ειδικές τιμές και οι όροι συνεργασίας μας με την Avis, τον αξιόπιστο συνεργάτη μας. Το αυτοκίνητο και το συμβόλαιο ενοικίασης παραδίδονται απευθείας στην είσοδο του Modernist, όπου μπορείτε και να επιστρέψετε το όχημα μετά το πέρας της χρήσης του.

Υπηρεσία υποδοχής

Όλοι οι εργαζόμενοι του Modernist είναι στην υπηρεσία σας, σαν μια «υπηρεσία υποδοχής» μονίμου βάσεως, πλήρως καταρτισμένοι και διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.