Χώροι

Στο Modernist, όσο φυσικά και απλά και αν φαίνεται να λειτουργούν τα πάντα, έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια. Οι κοινοί χώροι είναι συνδεδεμένοι οργανικά με την απόλυτη ηρεμία και ιδιωτικότητα των δωματίων. Με την εξαίρεση ειδικά επιλεγμένων αντικειμένων στο λόμπι, όλα τα έπιπλα, τα φωτιστικά και οι ενδυμασίες του προσωπικού έχουν σχεδιαστεί κατά παραγγελία, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε λειτουργική ή αισθητική σας ανάγκη.

Λόμπι

Το αρμονικό ταίριασμα διακοσμητικών λεπτομερειών art deco και μινιμαλιστικού σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν το Modernist είναι έκδηλο από την πρώτη στιγμή, καθώς εισέρχεστε από την διατηρητέα όψη στον προθάλαμο υποδοχής, διακοσμημένο με αυθεντικά εγκαυστικά πλακάκια του 1920 και μοντέρνες εσωτερικές όψεις, αλλά και στον χώρο υποδοχής – σε σκουροπράσινη απόχρωση British racing green – που σας εξυπηρετεί όλο το 24ωρο.

Roof Garden

Λουσμένη στο φως, η ταράτσα του Modernist στον 7ο όροφο χαρακτηρίζεται από μια φυσική «σύζευξη» εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, και σας περιμένει καθημερινά μεταξύ 7:30-10:30, για να απολαύσετε το πρωινό σας. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, θα την δείτε να μεταμορφώνεται σε ένα lounge όπου οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν χρόνο παίζοντας, δουλεύοντας ή και κάνοντας διαλογισμό σε απόλυτη ηρεμία.

Κατάστημα

Το «κατάστημά» μας αποτελεί στην πραγματικότητα μια προσεκτική επιλογή των αγαπημένων μας αντικειμένων lifestyle που διακοσμούν το Modernist. Εκεί θα βρείτε τα επώνυμα moleskin σημειωματάρια μας, οδηγούς της πόλης, βιβλία για εσάς ή για τους αγαπημένους σας, σουβενίρ, καθώς και τις ειδικά σχεδιασμένες κούπες καφέ Modernist!